Založ si blog

Kto je zodpovedný za životy 130 nevinných ľudí

Ste to vy politici Európskej únie, špičkoví predstavitelia bohatých a „humánnych“ štátov.

Vy ste umožnili,aby americká politika a Vaše servilná nečinnosť       rozvrátili fungujúce politické systémy v Sýrii,Iraku,Afganistane, Lýbii, Sudane, v Čade a inde.

Vy ste zapríčinili koniec fungujúcim štátom a umožnili vzniku             stoviek bojových jednotiek vraždiacich nevinných ľudí. Bojovať v mene Alaha každý s každým.

Vy ste dodávali zbrane raz jednej raz druhej strane v mene biznisu.

Vy posielate nekonečné prúdy ľudí idúcich za lepším životom.           neverím, že všetci majú dostatok financií na transport.

Vy im tie peniaze dávate, ako aj zabezpečujete ich ďalší pobyt. Na našich bezdomovcov samozrejme nie sú.

Ste to vy čo nedokážete Schengen napriek tomu, že disponujete         silnou vojenskou alianciou NATO.

Vy svojou servilnosťou ste dopustili vytvorenie zón „no go“ napr.     v Bruseli štvrť Molembe, v ktorom neplatí zákon a je územím               strachu.                                                                                             Nedivte sa,radikáli využijú vašu pseudohumanitu a zabíjajú v mene Alaha.

Ako dlho budete poberať kráľovské platy za servilný prístup k zabíjaniu nevinných ľudí. Koľko útokov musí ešte prísť, aby ste začali konať.                                                                                                                     

Keď príde Mečiar

16.08.2019

Mečiar očakáva svoj triunfalny návrat do politiky, čo mu súčasná politická situácia umožňuje. Rozbytá koalícia, nedočkavá v tme tápajuca opozícia sú akoby vývojom predurčené splniť svoju úlohu zmenu politického systému vládnucej oligarchie na polijustanarchiju. Bude to nový zatiaľ málo vídaný systém, hádam v krajinách s totalitným anarchistickým vládnutím [...]

Ficov plán ako prísť znovu k moci

25.01.2019

FIKCIA Bývalý dlhoročný predseda vlády, pochopil,že táto demokratická moc nie je zhodná z jeho predstavou o rídzej sociálnej demokracii. ON sám ako „karierny“ politik má celkom iné predstavy o skutočnej demokracii. V jeho demokracii vystupuje do popredia silná osobnosť, ktorá riadi celú spoločnosť. V histórii ľudstva je takých osobností a nimi vedených [...]

Budúci bankár/NBS/ Kažimír hľadá partnerov na poker?

22.12.2018

Súhlas ambiciózneho ministra Kažamíra ma nemilo prekvapil. Dať licenčný on line hazardu je ako keby poslal závislakov: “ Choďte deti moje a hrajte čo vám sily stačia, peniaze boli budú, ale nikdy nie sú, v lepšom prípade je ich málo. Na tom princípe bude tento zákon fungovať, ak bude nerozhodnými tzv. poslancami odsúhlasený. Za pár miliónov predajú aj vlastnú [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.