Pod vládou sa rozpadáva. . .

6. októbra 2011, alogx, Nezaradené

…to, čomu by sa malo hovoriť štát. Vláda stratila dôveru väčšiny občanov,keď jej pracovnou metódou je zavádzanie a klamanie občanov. Nemá sa možnosť oprieť o tých, pre ktorých mala pracovať a ktorých sklamala. Počnúc premiérkou, ktorá vodí za nos spolustraníkov, občanov, koaličných  partnerov a na koniec aj predstaviteľov EÚ. Bažiac po moci , jej to vôbec nevadí. Jej ministri nie sú o nič lepší.

Minister financií je absolútny štastistický maniak, ktorý za číslami nevidí  ľudí.                                   Minister dopravy nedokáže odborne riadiť svoj rezort.

Minister zdravotníctva postupne devastuje celý rezort

Minister sociálnych veci sa podriaďuje MF.

Minister vnútra neúspešne bojuje so zločinom a nevidí činy svojich kolegov.

Ministerka spravodlivosti sa zamerala na Harabína a na ostatné už nestačí

Prácu ostatných ministrov nechám na zhodnotenie čitateľom.

Myslím si, že dostatočnými vyjadreniami nespokojnosti s činnosťou vlády sú :                                 Výpovede tretiny lekárov, pripravovaný štrajk učiteľov,nespokojnosť železničiarov, malých podnikateľov a živnostníkov. To sú tí o ktorých by sa vláda mohla oprieť,keby ich nesklamala.       Vláde ostáva už len barlička, ktorá sa volá politikárčenie, pre zachovanie korýt. Prijatie, alebo         neprijatie eurovalu už nemá  žiadny vplyv na jej dôveryhodnosť, doma aj v zahraničí.